maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäiskuvia & arvonnan aikataulu


Olipas ihanat säät pääsiäisenä, aurinko paistoi ainkin täällä Oulussa melkein koko pääsiäisen ajan.
Joten paljon oltiin ulkona ja saatiin tehtyä vähän jo pihahommiakin.

Ulkoilua merenrannassa


Leipomista ja piirakan syöntiä.Lenkkeilyä

Puutarhatöitä. Kahvit terassillaPaljon leikkiä ja lastentuohua, aikamoinen hullunmylly koko ajan käynnissä ;)Eilen käytiin vielä sukulaisilla kyläilemässä, jossa koko päivä vierähtikin. Keskimmäinen jäi mummulaan kahdeksi yöksi, joten hieman erilainen alkuviikko täällä. Kaikenkaikkiaan mukava pääsiäinen, saatiin paljon tehtyä myös kevätsiivousta myös sisällä. Ikkunat on vielä pesemättä, johon olisikin tarkoitus ostaa pesuri. Ikkunan pesu ei nimittäin ole lempihommaa ollenkaan.

P.s Arvontaan voi osallistua perjantaihin saakka täällä! Arvontaan voi osallistua myös anonyymina, kunhan laitat nimimerkin vaikka viestin perään. Palkinnon arvon lauantaina.

6 kommenttia

 1. Kärcherin pesuria suosittelen. Kun oppii tekniikan niin käy tosi näppärästi ikkunanpesu. Akku tosin on aika lyhyt, yhellä latauksella ei pese ees meidän asunnon kaikkia ikkunapintoja (3 krs ikkunat). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä näppäryyttä ikkunanpesuun kaipaankin. Kuulostaa kätevältä laitteelta, sitä Kärcheriä olenkin vähän suunnitellut... Kiitos Hanna vinkistä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja olipas hyvän näköinen piirakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna H, hyvää oli myös ;).

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall