keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tällä viikolla

Kuvia tältä viikolta; ulkona ollaan treenattu nuorimmaisen kanssa uusilla kengillä kävelyä. Lenkillä ja leikkipuistossa ollaan käyty, sekä yritetty jälleen välttää epäterveellisiä herkkuja, siinä onnistumatta, on nimittäin laskiaispulla maistunut banaanilättyjä paremmin. :D

Negatiivinen ajattelutapa ei anna sinulle ikinä positiivistä elämää. Tämä on ollut itselläni tämän viikon teemana. Tämä lähti oikeastaan siitä, kun facebookissa on jaettu tätä 4×4 minuuttia myönteistä ajattelua vuorokaudessa.

 Maanantaina alkoi työt, jippii. Kaksi päivää töissä ja viisi tuntia per päivä, ei pääse työ ainakaan liiaksi rasittamaan. Ihan mahtavaa, kun pienten lasten vanhemmilla tällaiset mahdollisuudet. Ei kotona olemisessakaan mitään vikaa ollut, mutta aika aikansa kutakin. Onhan se hienoa, kun saa käydä ruokalassa syömässä muiden laittamaa ruokaa. Ja olla aikuisten ihmisten kanssa tekemisessä, tärkeimpää unohtamatta itse työtä, ehdottomasti vaihtelua näille ainaisille kotitöille, uskoisin työn antavan  myös uutta puhtia näihin kotihommiin.

Mukavaa keskiviikon iltaa!


6 kommenttia

 1. Ihana pehmeä lasku töihin, sekä sinulle että perheellesi. Mukavia työ- ja kotipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavia loman jatkoja myös teidän perheelle :)

   Poista
 2. Kivan näköinen haalari nuorimmaisella! Mitä merkkiä? Mukava kuulla, että sun töiden aloitus alkoi mukavissa merkeissä :) -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Name It on haalarin merkki, ollut myös keskimmäisellä aikanaan, vaikuttaa ihan laadukkaalta. Kivasti on työt tosiaan alkanut:) kiitos kivasta kommentistasi T:). Mukavaa päivää!

   Poista
 3. Nuo lättyset näyttää superhyviltä! :) mmmmm.... lättyjää....

  VastaaPoista

© Belle semaine
Maira Gall