keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Asuja

Tämän ja viimeviikon asuja kotoa ja työmatkalta.
Kaipaisin jo kovastikin keväisempiä vaatteita kaappiini. Olen viime vuoden aikana myynyt vaatteita aika rankallakin kädellä. Kaappini tuntui pursuavan, jos jonkinmoista riepua, joita ei ollut tullut käytettyä pitkiin aikoihin. Kahdessa viimeisessä kuvassa oleva tunika/mekko on ensimmäistä kertaa päällä, vaikka olen ostanut sen jo ennen joulua. En ole ihan varma tästä, että tykkäänkö siitä vai en. Malli on kiva, mutta väristä en ole ihan varma.

Haluasin kovasti uudistaa tyyliäni, haluaisin pukeutua rennosti, mutta kuitenkin tyylikkäästi. Tulevaisuudessa aioinkin varata aikaa pukeutumisneuvojalle, jolta toivoisin saavani apua tähän pulmaan. Pidän niin paljon vaatteista ja niiden yhdistelemisestä. Mietin jopa lähikauppaan mentäessä, että mitä laitan päälle. Kuulostaa varmaan tosi turhamaiselle, mutta sellainen vaan olen "vaatefriikki" ;). Lempiharrastuksiini kuuluukin haahuilla kaupoissa ja käydä sovittelemassa erilaisia asukokonaisuuksia. Olen todellakin fiilispukeutuja, haluaisin valita joka päivälle oman tyylin. Oikeastaan en ole mitenkään rohkea pukeutumisen suhteen ja voin olla tietämättäni ihan "so last season". Mutta se ei oikeastaan haittaa.... Vaatteiden avulla saan rutkasti itsevarmuutta, olo on kauhea, jos jokin vaate ei tunnu omalle. Haluan olla mieluummin yli- kuin alipukeutunut. Tästä kaikesta huolimatta, en pidä itseäni ollenkaan hyvänä pukeutujana.  Mutta, nyt velvollisuudet kutsuu. Mukavaa päivää kaikille tyylikkäille ja tyylittömille!

7 kommenttia

 1. Kiva neule ja tunika on just ihana tämän kevään väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän en oo ainakaan ajasta jäljessä, jos kerran kevään väriin olen osannut pukeutua;)

   Poista
 2. Minustakin tuo tunika on ihanan värinen! Ja tuo sun tukka...siitä tuli kyl tosi kiva! Nuo kiharat sopii sulle upeasti! -T-

  VastaaPoista
 3. Kiitos T!. :) Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen!! :D -T-

   Poista
 4. Ihana tuo palmikko neule, mistä olet sen ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Neule on H&M:ltä. Oikeastaan se on neuletakki, laitoin sen kiinni rintaneulalla.

   Poista

© Belle semaine
Maira Gall