Synttäreitä

Suloista sunnuntaita!

Eilen käytiin kummipoikamme 18-vuotis synttäreillä. Nuori mies hänestä oli tullut, hetkihän siitä vain on kun hän syntyi, niin ne vuodet vierii, tuntuu ettei itse oikein pysy mukana. Sellaista on elämä tuntuu kuin aika kuluisi aina vaan nopeampaa.

Ensi viikolla meilläkin vietetään synttäreitä, keskimmäinen täyttää jo viisi vuotta ja nuorimmainen vuoden. Aika mukava näin vanhempien kannalta on, että synttärit vietetään yhtäaikaa, pääsee yksillä järjestelyillä, vaikka vieraita on kylläkin tulossa ainakin kahtena eri päivänä.

Leipomisten suhteen olen vähän suunnitellut helpompaa vaihtoehtoa, ostan valmista mahdollisimman paljon. Pidän leipomisesta, mutta en siitä stressistä, mitä kaiken järjesteleminen saa aikaan. Siivottavaakin on vaikka kuinka paljon ja siihen leipomiset ja vielä lisäksi kaikki normaaliin arkeen liittyvät perustekemiset, jostakin on höllättävä. Nyt kun edes ajattelen tätä kaikkea työmäärää, alkaa sydän pamppailla ja stressiä puskea.

No eiköhän näistä kuitenkin yhteisvoimin selvitä miehen kanssa ja mistä sen tietää vaikka nuo lapsetkin haluaa osallistua järjestelemiseen.



lauantaista synttäriasua

 Uusia sisustustyynyjä Pentikiltä.  Näitä ei saa käyttää tyynynä sohvalla makoillessa. ;) Poikien oli vaikea ymmärtää miksi sohvalla on tyynyjä ja miksei niitä  saa käyttää tyynyinä.

Kommentit

  1. Meillä uusien tyynyjen käyttämättömyystoiveet muistetaan yleensä pari päivää. Sen jälkeen ne on runtattu päänalusiksi:( Onneksi olen sen verran tyynyfriikki että ne menee vaihtoon melko usein. Harmitus pysyy kohtuullisena :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti