Yhtenä ja toisenakin päivänä

Mitenkäs ne lapsiperheen aamut sujuu? Kiitos kysymästä, kiireessä lähinnä. Ei voi väittää, että pukeminen olisi kohta viisi vuotta täyttävän lempipuuhia. Kiristäminen, lahjonta ja mikä se yksi olikaan, no kuitenkin kaikki keinot sallittuja lasten pukemisessa. :D Toivottavasti pikkuveli ei ota oppia moisesta.



 Mikä ihana juhlan hetki, kun vaatteet on päällä ja päästään vihdoin kerhotaipaleelle.


Kun vauhdikas viisivuotias on saatu vietyä onnistuneesti kerhoon ja pienimmäinen unille. On äidillä hieman aikaa blogipuuhiin. Otetaan muutama(sata ;)) otosta, että saadaan vähänkin julkaisukelpoista materiaalia!



Terveellisellä ruokavaliolla jatketaan, kun siitä on julkisesti kirjoitettu, täällä blogissa. Miedosti suolattuja kananfileitä, basilikaa ja aprikoosia sekä lisukkeena riisiohra. Näyttää herkulliselta kyllä, mausta voi olla montaa mieltä. Kana, basilika ja aprikoosi ovat yhdessä hyvä makuyhdistelmä, mutta nämä kanat olisivat vaatineet enemmän maustetta. No maha tuli ainakin täyteen.


Tällä viikolla liikuminen onkin ollut enemmän koiran lenkkittely linjalla, kun on ollut nämä kunnolliset talvisäätkin. Tykkään kyllä näistä pakkasista, on niin kaunistakin.


Ihastelua ihan tavallisella suomalaisella asuinalueella, pieniä sieviä värikkäitä taloja, kaikki samanlaisia, mutta kuitenkin niin erilaisia.



Aikaisemmissa asukuvissa nähty kukka, taipuu myös hiuskoristeeksi.  Kivoja tällaiset asusteet, saa asuun tai hiuksiin vähän sellaista romanttista fiilistä. Jos kiinnostaa, niin H&M:ltä löytyy. :)


Mitäpä muuta ainakin tosi paljon halauksia ja pusuja lasten kanssa, miestä unohtamatta. Ystävällisiä hymyjä,  kivoja oivalluksia, miten ihmisten ystävällisyys antaa voimia tähän arkeen!

Kommentit

Lähetä kommentti