Pizzaa ja legoja


Eilen minulla oli oikein kunnon päättämätön päivä tai ilta, siis tarkoittaa sitä ettei osaa ryhtyä mihinkään eikä oikein mikään huvita. Tälläisella tuulella ollessani alan usein leipomaan. Niinpä ajattelin, teen kuppikakkuja, ei muuta kuin nettiä selailemaan, äh kaikki ohjeet tuntuivat siinä tilanteessa liian työläiltä, säälittää vähän tänä päivänä tulevia vieraita, kun jää kuppikakut saamatta. No päädyttiin sitten  tekemään pizzaa. Jonka tekeminen vaikutti hieman työläältä, kun lapset kiukuttelivat ja keskimmäiselle piti samalla etsiä puuttuvia legoja ja ties mitä.

Kyllähän siinä vähän aikuisten hermoja koeteltiin. No sitten mieheni alkoi jatkamaan pizzan tekoa. Minä etsimään legoja ja keskimmäisen kanssa rakentamaan legoista tulevaa maasturia, joka oli kerran purettu osiksi ja kaikki osat sekaisin niiden tuhansien legopalikoiden kanssa. 

No loppujen lopuksi pizza saatiin uuniin ja legoautokin rakennettua melkein kokonaan. Tosin kaikkia osia  ei löytynyt, onneksi nuo neljävuotiaat ovat mestareita soveltamaan. 


Mukavaa torstain jatkoa!

Kommentit

  1. Voi ihana, ihana blogi sulla! Piti lukaista heti kaikki postaukset läpi ja tulin niin hyvälle mielelle tästä :) Ihan sun näköinen on tämä kyllä! :) <3

    -A, myöskin kolmen pojan äiti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista A! Sain tästä lisää innostusta blogin pitämiseen. Kiva, jos tykkäät <3

      Poista
  2. Heippa! Kivan näköistä sulla täällä, ja tutun kuuloista, nuo leipomiset lasten kanssa ;). Aiempaan postaukseesi viitaten, en tiedä kuinka kauas olisitte perheenne kanss lähdössä mutta täällä meidän lähistöllä eli Tampereella on yksi uusi ihana joulukohde, nimittäin Koiramäki Särkänniemessä. Juttu tuli mieleeni siitä, että voitin juuri toisen blogin arvonnassa sinne lippuja jee! Mutta paikka on siis auki myös nyt joulunaikana ja vieläpä paljon halvemmalla kuin kesällä :). Varmasti tunnelmallinen esitellessään vanhan ajan joulua lapsille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaardemumma! Kuulostaa tosi kivalta paikalta tuo Koiramäki. Täytyy pitää mielessä seuraavalla kerralla, kun käymme Tampereella päin. :)

      Poista

Lähetä kommentti